úterý, ledna 08, 2013

Nejočekávanější desky 2013 - část I

Na co se v následujících dvanácti měsících těším jak malej kluk?


Danny Brown - Old (?)
Po skvělé mixtape XXX rozhodně jedno z nejočekávanějších hiphopových alb posledních let. Jen si poslechněte jak dává v Molly Ringwald, která je k nalezení na čerstvý kompilaci Fool's Gold.




The Bug - Angels and Devils (?)
Singlová série Acid Ragga je pěkná, ale všichni už konečně chceme novýho Buga. O to víc, že na desce budou i Grouper, Death Grips, Warrior Queen a Justin Broadrick. Překoná dokonalý London Zoo?




M.I.A. - Matagi (duben)
Všichni se shodneme na tom, že /\/\ /\ Y /\ se moc nepovedlo, jako kdyby tam M.I.A. zkoušela něco, co jí úplně nesedí. Uvidíme, jestli s Matagi naváže na předchozí desky. Jeden z nejlepších loňských singlů Bad Girls naznačují, že by mohla.



The Knife - Shaking the Habitual (duben)
Pro The Knife bude hodně těžký zopakovat Silent Shout, nicméně Fever Ray ukázalo, že kryptická estetika chladnýho retrofuturistickýho electra se dá celkem úspěšně replikovat do nejrůznějších dalších stran.


Major Lazer - Free The Universe (18. února)
Diplo už zůstal v tomhle projektu sám (škoda, přijde mi, že Switch měl na něj jen ten nejlepší vliv), nicméně pořád je to jeho nejkonsistentnější projekt. Singl Get Free navíc ukázal, že Diplo chce jít se svým meta-dancehallem tam, kam dosud žádný producent nedošel. A třeba to bude první deska s Bruno Marsem, která se bude dát poslouchat.




Žádné komentáře: